Doorzoek site:
VOLG ONS OP FACEBOOK:

Facebook

Home > €100 retour garantie
Unieke garantie: €100 retour bij spaakbreuk

Ik, Ernie Frieke, van Frieke BikeBoosting vertrouwt zo op de door mij handgespaakte wielen dat ik een unieke garantie geef;
Frieke BikeBoosting geeft €100 retour indien u binnen 2 jaar na aankoop een spaak breekt in één van mijn handgespaakte wielen. Dit geldt voor wielen die zijn gespaakt door Bikeboosting en waar niet door anderen aan is gesleuteld.

Voor de duidelijkheid zijn hier wat voorwaarden vermeld:
Deze garantie geldt alleen voor nieuw gekochte wielsets waarvan BikeBoosting alle onderdelen heeft aangeleverd. Deze garantie geldt alleen voor wielen met DT Swiss spaken. (uitzondering de DT Revo Light spaken) De spaken mogen niet voor het breken beschadigd zijn. (bv door afvallende ketting)

De gebroken spaak moet nog in het wiel zitten bij inleveren.
Als de spaak bij de nippel is gebroken dan moet de nippel nog in het wiel zitten bij inleveren. Nippelbreuk is geen spaakbreuk.
Beschadigde wielen (bv deuken in de velg) en wielen met loszittende spaken door wat voor een reden dan ook en ander achterstallig onderhoud doen niet mee aan deze garantie.
Deze garantie geldt voor alle wielsets.
Uitzonderingen worden besproken met de klant voor de aankoop.
De €100 wordt slechts 1 maal per wielset betaald. De uiteindelijke beslissing over uitbetaling ligt bij Frieke BikeBoosting.

Oftewel: als u de wielset gewoon netjes hebt onderhouden en er zijn geen rare dingen gebeurd dan zult u nooit een spaak breken. Gebeurt dat wel dan krijgt u als de wielen minder dan 2 jaar oud zijn €100 retour.

(Deze garantie is ingegaan op 28-11-2010 en sindsdien heb ik 2x €100 retour gegeven, november 2014 en maart 2015, beide spaakbreuk in de nippel)

Dit is dus een voorbeeld waarbij geen €100 retour wordt gegeven. De spaak is beschadigd en daardoor gebroken.